ANTONI CZ s.r.o., Logo

ANTONI CZ s.r.o.
Dolní Třebonín 194
382 01 Dolní Třebonín

Tel.: +420 380 729 904
Fax.: +420 380 729 904
E-mail: info@antoni.cz

Krumlovská šunka výběrová

3.12 - 15.12.2018

Lázeňské párky

3.12 - 15.12.2018

Lázeňské párky

69,- / kg

Krumlovské jaternice

3.12 - 15.12.2018

Krumlovské jaternice

79,- / kg

Krumlovská jelítka

3.12 - 15.12.2018

Krumlovská jelítka

69,- / kg

Vepřová plec bez kosti

3.12 - 15.12.2018

NOVINKA - Meránská krkovice sušená

1.11 - 31.12.2018

Uzený bok s kostí

3.12 - 15.12.2018

Uzený bok s kostí

99,- / 0g

Krumlovská šunka výběrová

3.12 - 15.12.2018

Antoniho budapešťská klobása

Starodávnost receptury spočívá již v suchém nasolování vepřového, které v podstatě tvoří její jedinou masovou složku. Pouze se k němu po rozřezání na hrubé zrno přidává chili, speciální maďarská paprika, česnek, pepř a startovací fermentační kultura. Jde tudíž o klobásu s probotickými kulturami, vyvíjejícími se za pobytu ve zrací komoře.  Po zauzení studeným kouřem dozrává do ostře pikantní chuti.

 

Velikost balení: technologický obal  1,5 kg

Skladovací teplota: skladujte nejlépe rozvěšené při teplotě +20°C,relativní vlhkost vzduch max 85%.

Trvanlivost: 28 dnů od otevření obalu

Antoniho budapešťská klobása, ANTONI CZ s.r.o.


Fermentovaný výrobek

Další klobásy Antoni