Papriková klobása
Nejspíš nejznámější klobása s těch pro každodenní konzumaci. My jsme proto její recepturu nikterak nepozměňovali. Pouze jsme se soustředili na pečlivý výběr a zpracování surovin. Abyste při nakrojení viděli dobře patrná hrubší zrna vepřového v kombinaci se sny sádla. Také barva i chuť jedou laděny tradičně, tedy jasně paprikově. Vhodná k ohřívání ve vodě i grilování.
Velikost balení: VB 1,9 kg
Skladovací teplota: 0 – 5 C
Trvanlivost: 21 dnů do otevření obalu
Další klobásy Antoni
- Antoniho budapešťská klobása
- Antoniho Debrecínské klobásky
- Antoniho maďarská klobása
- Antoniho sedlácký točený salám
- Antoniho uherská klobása s ořechy
- Bílá klobása
- Bratwurst se zelím
- Dunajská klobása
- Hovězí klobása ferment - CHUTNÁ HEZKY JIHOČESKY 2016
- Koňská klobása
- Kovářský točený salám
- Krumlovská grilovací klobása
- Krumlovská klobása - Šnek
- Krumlovská klobása mini
- Krumlovská klobása z komína
- Krumlovská sedlácká klobása
- Uherská klobása se sýrem ferment