ANTONI CZ s.r.o., Logo

ANTONI CZ s.r.o.
Dolní Třebonín 194
382 01 Dolní Třebonín

Tel.: +420 380 729 904
Fax.: +420 380 729 904
E-mail: info@antoni.cz

Krumlovská šunka výběrová

3.12 - 15.12.2018

Lázeňské párky

3.12 - 15.12.2018

Lázeňské párky

69,- / kg

Krumlovské jaternice

3.12 - 15.12.2018

Krumlovské jaternice

79,- / kg

Krumlovská jelítka

3.12 - 15.12.2018

Krumlovská jelítka

69,- / kg

Vepřová plec bez kosti

3.12 - 15.12.2018

NOVINKA - Meránská krkovice sušená

1.11 - 31.12.2018

Uzený bok s kostí

3.12 - 15.12.2018

Uzený bok s kostí

99,- / 0g

Krumlovská šunka výběrová

3.12 - 15.12.2018

Speciality ANTONI

Anglická slanina, ANTONI CZ s.r.o.

Anglická slanina

Rovněž u tohoto výrobku zůstáváme u klasického pojetí. Žádné lisování z kousků, žádné přehnané nástřiky. Pečlivě opracované díly z vepřového boku.

Antoniho duryňská specialita, ANTONI CZ s.r.o.

Antoniho duryňská specialita

Z výrobků společnosti snad nejnáročnější na přípravu. Při tvorbě její receptury vycházel majitel z dobových řemeslných tradic zámeckých dodavatelů.

Berlínský nářez, ANTONI CZ s.r.o.

Berlínský nářez

Specificky berlínskou chuť jí dávají bylinky, jako celerová a petrželová nať. Smyslové vjemy umocňuje lehké zauzení. Velice dekorativní plátky ozdobí vaši studenou mísu i docela obyčejný sendvič.

Bůčková kostka s pepřem, ANTONI CZ s.r.o.

Bůčková kostka s pepřem

Bůčková roláda, ANTONI CZ s.r.o.

Bůčková roláda

Vybrané pláty vepřového bůčku nejprve marinujeme a masírujeme. Následně je plníme masovou spojkou lehce paprikové chuti.

Cikánská pečeně Antoni, ANTONI CZ s.r.o.

Cikánská pečeně Antoni

Platí totéž, co v případě pečeně debrecínské. Samozřejmě s výjimkou barvy a chuti po použitém kuléru, činícím cikánku atraktivní již v prodejním pultě.

Debrecínská pečeně Antoni, ANTONI CZ s.r.o.

Debrecínská pečeně Antoni

V tomto případě nejde o žádnou vyjímečnou recepturu. Proč jsme tedy naši debrecínku zařadili mezi značkové. Právě pro důsledné dodržování receptury původní.

Klobása ŠNEK - SKVĚLÝ DÁREK!, ANTONI CZ s.r.o.

Klobása ŠNEK - SKVĚLÝ DÁREK!

Vracíme se ke kořenům. V této části Pošumaví se spíše, nežli na „rychlé“ uzeniny, dbalo na kvalitu a trvanlivost. Proto, když chceme poctivě použít v názvu „krumlovská“, musíme po naplnění klobás směsí vybraného vepřového masa tyto nechat patřičně odležet a vyzrát.

Krumlovský špek, ANTONI CZ s.r.o.

Krumlovský špek

Proč začínáme špekem? Protože jím začínají naši odběratelé, když objednávají speciality, obdivujíce jeho jedinečnost. Ta spočítá v dnes už v Česku nepoužívaném nakládání nasucho.

Meránský bok sušený, ANTONI CZ s.r.o.

Meránský bok sušený

NOVINKA - Meránská krkovice sušená, ANTONI CZ s.r.o.

NOVINKA - Meránská krkovice sušená

Pražská slanina, ANTONI CZ s.r.o.

Pražská slanina

Sedlácký špek, ANTONI CZ s.r.o.

Sedlácký špek

Schinkenspeck, ANTONI CZ s.r.o.

Schinkenspeck

Uzená slanina - Iberský špek, ANTONI CZ s.r.o.

Uzená slanina - Iberský špek