ANTONI CZ s.r.o., Logo Denní menu bufetu Antoni Dolní Třebonín
Antoniho maďarská klobása na gril

1.10 - 30.11.2019

Krumlovský špek

1.10 - 30.11.2019

Krumlovský špek

19,30 / 100g

Selská uzená krkovice z udírny

1.10 - 30.11.2019

Krumlovské párky ve skopovém střívku

1.10 - 30.11.2019

Slovenský točený salám

1.10 - 30.11.2019

Gothajský salám

1.10 - 30.11.2019

Gothajský salám

8,90 / 100g

Krumlovské jaternice

1.10 - 30.11.2019

Krumlovské jaternice

109,- / kg

Krumlovská jelítka

1.10 - 30.11.2019

Krumlovská jelítka

9,90 / 100g

Krumlovská tlačenka selská světlá

1.10 - 30.11.2019

Krumlovská huspenina

1.10 - 30.11.2019

Krumlovská huspenina

8,90 / 100g

Uzená slanina - Iberský špek

1.10 - 30.11.2019

Klobása ŠNEK - SKVĚLÝ DÁREK!

1.10 - 30.11.2019

Antoniho maďarská klobása na gril

1.10 - 30.11.2019

Krumlovský špek

1.10 - 30.11.2019

Krumlovský špek

19,30 / 100g

Selská uzená krkovice z udírny

1.10 - 30.11.2019

Posvítili jsme si na měkké salámy

Tahle sortimentní skupina bývá až příliš často považována za okrajovou, pokud se týče kvality. Přitom právě na takovém šunkovém, nebo gothajském salámu se pozná, kdo doopravdy umí. Před časem to byly šunkové salámy, kterým naše společnost vrátila punc poctivého masového salámu.

 
Gothajský salám
 

Nyní naši mistři uzenáři vyladili také salám gothajský a to směrem k původní receptuře. Věřte prosím, že zvládnout takový měkký salám za dobrou cenu bývá obtížnější, nežli luxusní uherák. Věříme, že vám budou chutnat

Antoniho šunkový salám

Složením se velmi blíží dušené šunce. Obsahuje totiž pouze vybrané vepřové maso. To znamená jak v jemné spojce, tak v dobře patrných kouscích kýty, tvořících vložku. Delikatesnost je dána i použitím extraktů z přírodního koření a šťavnatostí, dosahovanou speciálním postupem při marinování masa. Rychle se zařadil mezi naše nejprodejnější výrobky.

Krumlovský šunkový salám

Nejpodstatnějším rozdílem oproti předchozímu šunkovému salámu je složení surovin. Jemnou spojku totiž tvoří maso hovězí. Tím, spolu s odlišným kořeněním, je dosaženo poněkud výraznější chuti. Samozřejmě i konzistence. Pevnější strukturu si pochvalují i prodejci. Díky ní lze tento salám krájet i na velmi tenké, dobře držící plátky.

Gothajský salám

Staří mistři tvrdívali, že podle gothajského salámu se pozná šikovný uzenář. Opravdu to není lehké. Namíchat směs hovězího a vepřového tak, aby zůstala kyprá i pružná zároveň, navíc tak akorát prostoupená zrnky špíčku. Snad ještě obtížnějším se ukazuje trefit směs koření tak, aby voněl a chutnal jako v městě Gotha, své domovině. Posuďte prosím výsledek našeho snažen a dejte nám vědět, zda jsme vás alespoň trochu potěšili.