ANTONI CZ s.r.o., Logo Denní menu bufetu Antoni Dolní Třebonín
Antoniho maďarská klobása na gril

1.10 - 30.11.2019

Krumlovský špek

1.10 - 30.11.2019

Krumlovský špek

19,30 / 100g

Selská uzená krkovice z udírny

1.10 - 30.11.2019

Krumlovské párky ve skopovém střívku

1.10 - 30.11.2019

Slovenský točený salám

1.10 - 30.11.2019

Gothajský salám

1.10 - 30.11.2019

Gothajský salám

8,90 / 100g

Krumlovské jaternice

1.10 - 30.11.2019

Krumlovské jaternice

109,- / kg

Krumlovská jelítka

1.10 - 30.11.2019

Krumlovská jelítka

9,90 / 100g

Krumlovská tlačenka selská světlá

1.10 - 30.11.2019

Krumlovská huspenina

1.10 - 30.11.2019

Krumlovská huspenina

8,90 / 100g

Uzená slanina - Iberský špek

1.10 - 30.11.2019

Klobása ŠNEK - SKVĚLÝ DÁREK!

1.10 - 30.11.2019

Antoniho maďarská klobása na gril

1.10 - 30.11.2019

Krumlovský špek

1.10 - 30.11.2019

Krumlovský špek

19,30 / 100g

Selská uzená krkovice z udírny

1.10 - 30.11.2019

Rady a tipy, recepty i další zajímavosti z firmy ANTONI CZ s.r.o.

Nářez Antoni Bohemia na cestě k zdravějším uzeninám

Nářez Antoni Bohemia na cestě k zdravějším uzeninám

Pravda, žijeme s nimi po staletí, S dusitanovými solícími směsmi, používanými při výrobě uzenin. V rozumné míře nás nezabíjejí. Dělají salám salámem.

Třebonínský špek jako za starých dobrých časů

Třebonínský špek jako za starých dobrých časů

Žijeme v rychlé době. V ní obzvláště platí heslo, že čas jsou peníze. Což se samozřejmě nevyhýbá ani uzenářům. Dlouhé nakládání masa, či zrání a sušení výrobku zvyšuje náklady na prostor a energii, navíc se odpařuje voda.

Chutnáme hezky. Jihočesky

Chutná hezky Jihočesky

Je nám milou povinností podělit se touto cestou o radost, kterou nám udělalo vítězství v prestižní soutěži „Chutná hezky. Jihočesky“.

<  1   2