ANTONI CZ s.r.o., Logo Denní menu bufetu Antoni Dolní Třebonín
Krumlovská šunka na kosti

26.6 - 31.8.2019

Antoniho maďarská klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Papriková klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Debrecínské klobásky na gril

26.6 - 31.8.2019

Norimberská klobása

26.6 - 31.8.2019

Norimberská klobása

15,90 / 100g

Krumlovská grilovací klobása

26.6 - 31.8.2019

Krumlovská klobása z komína na gril

26.6 - 31.8.2019

Steak BARBECUE,PEPŘ

26.6 - 31.8.2019

Steak BARBECUE,PEPŘ

17,10 / 100g

STEAK ČESNEK

26.6 - 31.8.2019

STEAK ČESNEK

17,10 / 100g

Krumlovská šunka na kosti

26.6 - 31.8.2019

Antoniho maďarská klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Papriková klobása na gril

26.6 - 31.8.2019

Rady a tipy, recepty i další zajímavosti z firmy ANTONI CZ s.r.o.

Nářez Antoni Bohemia na cestě k zdravějším uzeninám

Nářez Antoni Bohemia na cestě k zdravějším uzeninám

Pravda, žijeme s nimi po staletí, S dusitanovými solícími směsmi, používanými při výrobě uzenin. V rozumné míře nás nezabíjejí. Dělají salám salámem.

Třebonínský špek jako za starých dobrých časů

Třebonínský špek jako za starých dobrých časů

Žijeme v rychlé době. V ní obzvláště platí heslo, že čas jsou peníze. Což se samozřejmě nevyhýbá ani uzenářům. Dlouhé nakládání masa, či zrání a sušení výrobku zvyšuje náklady na prostor a energii, navíc se odpařuje voda.

Chutnáme hezky. Jihočesky

Chutná hezky Jihočesky

Je nám milou povinností podělit se touto cestou o radost, kterou nám udělalo vítězství v prestižní soutěži „Chutná hezky. Jihočesky“.

<  1   2