ANTONI CZ s.r.o., Logo Denní menu bufetu Antoni Dolní Třebonín
Antoniho maďarská klobása na gril

1.10 - 30.11.2019

Krumlovský špek

1.10 - 30.11.2019

Krumlovský špek

19,30 / 100g

Selská uzená krkovice z udírny

1.10 - 30.11.2019

Krumlovské párky ve skopovém střívku

1.10 - 30.11.2019

Slovenský točený salám

1.10 - 30.11.2019

Gothajský salám

1.10 - 30.11.2019

Gothajský salám

8,90 / 100g

Krumlovské jaternice

1.10 - 30.11.2019

Krumlovské jaternice

109,- / kg

Krumlovská jelítka

1.10 - 30.11.2019

Krumlovská jelítka

9,90 / 100g

Krumlovská tlačenka selská světlá

1.10 - 30.11.2019

Krumlovská huspenina

1.10 - 30.11.2019

Krumlovská huspenina

8,90 / 100g

Uzená slanina - Iberský špek

1.10 - 30.11.2019

Klobása ŠNEK - SKVĚLÝ DÁREK!

1.10 - 30.11.2019

Antoniho maďarská klobása na gril

1.10 - 30.11.2019

Krumlovský špek

1.10 - 30.11.2019

Krumlovský špek

19,30 / 100g

Selská uzená krkovice z udírny

1.10 - 30.11.2019

Začala grilovací sezóna

Letošní jaro si opravdu pospíšilo. Což jsme poznali nejenom na rtuti teploměru, ale také podle vyskočivší poptávky po našem zboží, vhodném „na oheň“. Kteréže položky vám můžeme doporučit pro vaši pohodu, na chalupě, na chatě, nebo jenom tak, pod jarní oblohou? Pokusíme se představit ty neoblíbenější.

Krumlovské špekáčky ručně vázané

Již drahně roků vévodí zájmu našich zákazníků. Pro jejich tradiční kvalitu, kterou se liší od mnoha konkurenčních napodobenin. Čím že vynikají? V podstatě vším, co dělá radost u táboráku, či zahradního grilu. Při opékání neshoří, ani nevytečou.

 
Krumlovské špekáčky ručně vázané
 

Na povrchu se vytvoří křupavá zlatá kůrka, zatímco uvnitř zůstane špekáček šťavnatý, plný masové chuti. Takže žádná sójová kouzla, pouze poctivé uzenářské řemeslo. Pro pořádek dodáváme, že k opékání se hodí i naše Libové párky, pokud někdo nemusí zrnka špeku v uzenině.

Klobásy

Vždycky se má začínat něčím excelentním. Za takový výrobek je považována naše Maďarská klobása, plná poctivého masa a té nejkvalitnější (poněkud pikantnější) maďarské papriky. „Pobytem“ na grilu se její vůně a chuť rozvinou do naprosté neodolatelnosti.

 
Maďarská klobása
 

Pokud nefandíte pikantérii na jazyku, ani masné bradě, určitě vezmete zavděk Klobáse z komína. Vyrobené z převážně libového vepřového masa, mírně kořeněné, vzhledem a chutí napovídající cosi o komíně.

K opékání ve velkém, jakým je například stavění máje, bývá nejčastěji žádána tradiční Papriková klobása. Za ta léta už ji budete natolik znát, že její představování by bylo nošením, dříví do lesa (nebo k táboráku).

Extra (pouze) pro grilování

Zatímco všechny výše uvedené uzeniny lze bez problému konzumovat i zastudena, či ohřáté ve vodě, tyto si vyloženě žádají opékání.

Gril mix se skládá z jemných klobásek norimberského a debrecínského typu, navlečených na špejle. Takže postačí je vložit pár minut nad řežavé uhlíky, poté uchopit špejli… Dodáváme v praktické vaničce vakuově balené.

Norimberské klobásky lze nakoupit i sólo. Znalci oceňují umění našich uzenářů dávat jim nefalšovanou norimberskou chuť.

Masa pro grilování

Budou bezesporu zlatým hřebem vámi pořádané zahradní párty. Již tradičně vám můžeme nabídnout Marinované steaky z vepřové krkovice, pečeně, či kýty, či hovězí z roštěné.

Vakuově balené po 3 kusech můžete bez problému skladovat v ledničce po celý víkend. Lidé obdivují jejich křehkost, které docílíte již po několika minutách na grilu (více v přiloženém návodu).

Absolutní vrchol pak představuje Pečené sele. Toto vám můžeme připravit (podle dohodnuté velikosti) jak marinované, které následně upečete do 3. hodin tak, že se bude přímo rozsýpat. Nebo vám je upečeme u nás, a vy je budete pouze „dorážet“.

Pro úplnost dodáváme, že se velmi oblíbenou stala i Krumlovská šunka od kosti.

 
Krumlovská šunka od kosti