Klobásy ANTONI
Antoniho budapešťská klobása
Starodávnost receptury spočívá již v suchém nasolování vepřového, které v podstatě tvoří její jedinou masovou složku. Pouze se k němu po rozřezání na hrubé zrno přidává chili, speciální maďarská paprika, česnek, pepř a startovací fermentační kultura.
Fermentovaný výrobek
Antoniho uherská klobása s ořechy
Rovněž tepelně neopracovaný masný výrobek fermentovaný. Avšak poněkud jiného charakteru, nežli „Budapešťská klobása“. Na rozdíl od ní je hrubé vepřové zrno vkládáno do jemné spojky. Fermentovaný výrobek.
Fermentovaný výrobek
Krumlovská klobása - Šnek
Vracíme se ke kořenům. V této části Pošumaví se spíše, nežli na „rychlé“ uzeniny, dbalo na kvalitu a trvanlivost. Proto, když chceme poctivě použít v názvu „krumlovská“, musíme po naplnění klobás směsí vybraného vepřového masa tyto nechat patřičně odležet a vyzrát.
Fermentovaný výrobek
Krumlovská klobása mini
Vracíme se ke kořenům. V této části Pošumaví se spíše, nežli na „rychlé“ uzeniny, dbalo na kvalitu a trvanlivost. Proto, když chceme poctivě použít v názvu „krumlovská“, musíme po naplnění klobás směsí vybraného vepřového masa tyto nechat patřičně odležet a vyzrát.
Fermentovaný výrobek
Antoniho maďarská klobása na gril
Potěší to, když prodejům našich klobás vévodí značkový výrobek. K jeho přípravě používáme čisté hovězí maso na prát, do kterého vmícháváme zrna z vybraných vepřových bůčků a hřbetního sádla. Vhodná ve studené kuchyni a na grilování.
Antoniho sedlácký točený salám
Obdivuhodná receptura má původ v pošumavských statcích. Když se zabilo prase, nikdo nespěchal koupit hovězí na prát. Prostě se vystačilo s jedním druhem masa.
Bílá klobása
Recepturu na tuto klobásu jsme si "propůjčili" z bavorské receptury, kde tento tradiční výrobek je podáván na stůl ve vajdlingu ve vařící vodě, tak aby ji každý mohl konzumovat co nejvíce teplou. My jsme tento výrobek povýšili přidáním grilovacího koření a doporučujeme ji grilovat pro její velmi jemnou chuť. Je vhodná i pro naše nejmilejší ratolesti.
Debrecínské klobásky na gril
Připojením značky ANTONI k názvu jinak obecně pojmenovaného párku dáváme jasný signál mimořádné kvality. Jemná spojka z čistého hovězího, v ní zřetelná zrna kvalitního vepřového masa, vše sytě probarveno maďarskou paprikou. Klobása vhodná za studena i na grilování.
Dunajská klobása
Nepravidelná mozaika s částí vepřového boku v tmavě hnědé barvě. Výrazná chuť po uzení a přidaném koření. Specialita určená pro sváteční stůl. Fermentovaný výrobek.
Hovězí klobása ferment - CHUTNÁ HEZKY JIHOČESKY 2016
Fermentovaný masný výrobek vyniká svou příjemnou aromatickou vůní a chutí po použitých surovinách.Senzorická vlastnost je podtržena vybranými částmi hovězího masa.
Koňská klobása
Díky použitému koňskému masu ji řadíme k našim majstrštykům. Kvalita použitého koňského masa Vás přesvědčí o tom, že při vymýšlení receptury jsme se drželi našeho hesla - Dobroty od srdce. Vždyť spojku tvoří jemný hovězí prát a vložku dobře patrné kousky koňského masa.
Kovářský točený salám
Vybraná surovina vepřového masa vymíchaná do jemné mozaiky spolu s použitým kořením - chuť je zvýrazněna kvalitní paprikou. Obdivuhodná receptura má původ v pošumavských statcích.
Krumlovská grilovací klobása
Klobása je vyrobena z hrubě mělněného vepřového masa. Po tepelné úpravě na grilu, když se do klobásy zakousnete, rozvine se lahodná chuť po použitém koření a šťavnatost ze základní suroviny. Toto spojení Vám naplní chuťové pohárky a i Vy můžete čerpat plnými doušky um uzenářského mistra.
Krumlovská klobása z komína na gril
Při výrobě této klobásy jsme se inspirovali dílem na ostravskou klobásu. My jsme tuto klobásu povýšili použitým kořením a následným máčením v jednoduchém karamelu (kuléru) smíchaném s drceným pepřem. Tento způsob výroby dává klobáse její nezaměnitelnou chuť.
Krumlovská sedlácká klobása
Obdivuhodná receptura má původ v pošumavských statcích. Když se zabilo prase, nikdo nespěchal koupit hovězí na prát. Prostě se vystačilo s jedním druhem masa.
Papriková klobása na gril
Nejspíš nejznámější klobása s těch pro každodenní konzumaci. My jsme proto její recepturu nikterak nepozměňovali. Pouze jsme se soustředili na pečlivý výběr a zpracování surovin.
Uherská klobása se sýrem ferment
Fermentovaný masný výrobek vyniká svou příjemnou aromatickou vůní a chutí po použitých surovinách. Senzorická vlastnost je podtržena přidáním sýru ementálského typu.