ANTONI CZ s.r.o., Logo Denní menu bufetu Antoni Dolní Třebonín
Medová šunka Antoni

18.2 - 2.3.2019

Medová šunka Antoni

139,- / kgPůvodní cena: 189,- / kg

Libové párky

18.2 - 2.3.2019

Libové párky

59,- / kgPůvodní cena: 89,- / kg

Jemná sekaná

18.2 - 2.3.2019

Jemná sekaná

69,- / kgPůvodní cena: 99,- / kg

Aspik se šunkou

18.2 - 2.3.2019

Aspik se šunkou

89,- / kgPůvodní cena: 139,- / kg

Krumlovská huspenina

18.2 - 2.3.2019

Krumlovská huspenina

59,- / kgPůvodní cena: 89,- / kg

Krumlovská klobása z komína

18.2 - 2.3.2019

Krumlovská klobása z komína

119,- / kgPůvodní cena: 159,- / kg

Vepřová pečeně bez kosti

18.2 - 2.3.2019

Vepřová pečeně bez kosti

109,- / kgPůvodní cena: 129,- / kg

Medová šunka Antoni

18.2 - 2.3.2019

Medová šunka Antoni

139,- / kgPůvodní cena: 189,- / kg

Antoniho budapešťská klobása

Starodávnost receptury spočívá již v suchém nasolování vepřového, které v podstatě tvoří její jedinou masovou složku. Pouze se k němu po rozřezání na hrubé zrno přidává chili, speciální maďarská paprika, česnek, pepř a startovací fermentační kultura. Jde tudíž o klobásu s probotickými kulturami, vyvíjejícími se za pobytu ve zrací komoře.  Po zauzení studeným kouřem dozrává do ostře pikantní chuti.

 

Velikost balení: technologický obal  1,5 kg

Skladovací teplota: skladujte nejlépe rozvěšené při teplotě +20°C,relativní vlhkost vzduch max 85%.

Trvanlivost: 28 dnů od otevření obalu

Antoniho budapešťská klobása, ANTONI CZ s.r.o.


Fermentovaný výrobek

Další klobásy Antoni