Antoniho budapešťská klobása
Starodávnost receptury spočívá již v suchém nasolování vepřového, které v podstatě tvoří její jedinou masovou složku. Pouze se k němu po rozřezání na hrubé zrno přidává chili, speciální maďarská paprika, česnek, pepř a startovací fermentační kultura. Jde tudíž o klobásu s probotickými kulturami, vyvíjejícími se za pobytu ve zrací komoře. Po zauzení studeným kouřem dozrává do ostře pikantní chuti.
Velikost balení: technologický obal 1,5 kg
Skladovací teplota: skladujte nejlépe rozvěšené při teplotě +20°C,relativní vlhkost vzduch max 85%.
Trvanlivost: 28 dnů od otevření obalu
Další klobásy Antoni
- Antoniho maďarská klobása na gril
- Antoniho sedlácký točený salám
- Antoniho uherská klobása s ořechy
- Bílá klobása
- Debrecínské klobásky na gril
- Dunajská klobása
- Hovězí klobása ferment - CHUTNÁ HEZKY JIHOČESKY 2016
- Koňská klobása
- Kovářský točený salám
- Krumlovská grilovací klobása
- Krumlovská klobása - Šnek
- Krumlovská klobása mini
- Krumlovská klobása z komína na gril
- Krumlovská sedlácká klobása
- Norimberská klobása
- Papriková klobása na gril
- Uherská klobása se sýrem ferment