Antoniho maďarská klobása na gril
Potěší to, když prodejům našich klobás vévodí značkový výrobek. K jeho přípravě používáme čisté hovězí maso na prát, do kterého vmícháváme zrna z vybraných vepřových bůčků a hřbetního sádla. Pravda, mustr máme z Podunají. Ten klade mimořádný nárok na papriku, kterou jsme zvolili ve formě tekutého extraktu. Ten dodává naprosto jedinečnou barvu, vůni i chuť, které se rozvíjí již v průběhu sušení a zauzování, aby gradovaly při opékání, či grilování. Tato klobása je velmi ostré chuti pro vybrané gurmány. Zkrátka, stávají se zážitkem, když ji podáváte a při konzumaci se cítíte jako v maďarské čárdě.
Velikost balení: VB 1,5 kg
Skladovací teplota: 0 – 5 °C
Trvanlivost: 21 dnů do otevření obalu
Další klobásy Antoni
- Antoniho budapešťská klobása
- Antoniho sedlácký točený salám
- Antoniho uherská klobása s ořechy
- Bílá klobása
- Debrecínské klobásky na gril
- Dunajská klobása
- Hovězí klobása ferment - CHUTNÁ HEZKY JIHOČESKY 2016
- Koňská klobása
- Kovářský točený salám
- Krumlovská grilovací klobása
- Krumlovská klobása - Šnek
- Krumlovská klobása mini
- Krumlovská klobása z komína na gril
- Krumlovská sedlácká klobása
- Norimberská klobása
- Papriková klobása na gril
- Uherská klobása se sýrem ferment