Antoniho uherská klobása s ořechy
Rovněž tepelně neopracovaný masný výrobek fermentovaný. Avšak poněkud jiného charakteru, nežli „Budapešťská klobása“. Na rozdíl od ní je hrubé vepřové zrno vkládáno do jemné spojky. Do díla následně následně zamícháme vlašské ořechy.Při kořenění je zcela vynecháno chili, částečně je omezena i paprika. Po sušení, zrání a zauzení studeným kouřem tak vyniknou masové tóny i aroma fermentované uzeniny.Chuť umocňující použité vlašské ořechy - tato kombinace chutí je ideální k posezení s přáteli nad sklenkou dobrého vína či piva.
Velikost balení: VB 1,5 kg
Skladovací teplota: Skladujte nejlépe rozvěšené při teplotě +20°C,relativní vlhkost vzduchu max 85%.
Trvanlivost: 28 dnů do otevření obalu
Další klobásy Antoni
- Antoniho budapešťská klobása
- Antoniho maďarská klobása na gril
- Antoniho sedlácký točený salám
- Bílá klobása
- Debrecínské klobásky na gril
- Dunajská klobása
- Hovězí klobása ferment - CHUTNÁ HEZKY JIHOČESKY 2016
- Koňská klobása
- Kovářský točený salám
- Krumlovská grilovací klobása
- Krumlovská klobása - Šnek
- Krumlovská klobása mini
- Krumlovská klobása z komína na gril
- Krumlovská sedlácká klobása
- Norimberská klobása
- Papriková klobása na gril
- Uherská klobása se sýrem ferment