Dunajská klobása
Tepelně neopracovaný trvanlivý masný výrobek, který se připravuje
pomocí fermentace a uzení studeným kouřem, výrobek paprikové
chuti. Nepravidelná mozaika s částí vepřového boku v tmavě hnědé
barvě. Výrazná chuť po uzení a přidaném koření. Specialita určená
pro sváteční stůl.
Velikost balení: VB 1 kg
Skladovací teplota: skladujte nejlépe rozvěšené při teplotě +20°C, relativní vlhkost vzduchu max 85%
Trvanlivost: 21 dnů do otevření obalu
Další klobásy Antoni
- Antoniho budapešťská klobása
- Antoniho Debrecínské klobásky
- Antoniho maďarská klobása
- Antoniho sedlácký točený salám
- Antoniho uherská klobása s ořechy
- Bílá klobása
- Bratwurst se zelím
- Hovězí klobása ferment - CHUTNÁ HEZKY JIHOČESKY 2016
- Koňská klobása
- Kovářský točený salám
- Krumlovská grilovací klobása
- Krumlovská klobása - Šnek
- Krumlovská klobása mini
- Krumlovská klobása z komína
- Krumlovská sedlácká klobása
- Norimberská klobása
- Papriková klobása
- Uherská klobása se sýrem ferment