Krumlovská klobása mini
Vracíme se ke kořenům. V této části Pošumaví se spíše, nežli na „rychlé“ uzeniny, dbalo na kvalitu a trvanlivost. Proto, když chceme poctivě použít v názvu „krumlovská“, musíme po naplnění klobás směsí vybraného vepřového masa tyto nechat patřičně odležet a vyzrát. Jenom tak dostanou po následném výrazném zauzení hutnou konzistenci. Pravda, nenabízíme tak řídké klobásy plné vody. Jenom masové, kořeněné především česnekem a kmínem. Klobásy na cesty nejenom po Šumavě.
Velikost balení: VB 1,5 kg
Skladovací teplota: 0 – 5 °C
Trvanlivost: 21 dnů do otevření obalu
Další klobásy Antoni
- Antoniho budapešťská klobása
- Antoniho maďarská klobása na gril
- Antoniho sedlácký točený salám
- Antoniho uherská klobása s ořechy
- Bílá klobása
- Debrecínské klobásky na gril
- Dunajská klobása
- Hovězí klobása ferment - CHUTNÁ HEZKY JIHOČESKY 2016
- Koňská klobása
- Kovářský točený salám
- Krumlovská grilovací klobása
- Krumlovská klobása - Šnek
- Krumlovská klobása z komína na gril
- Krumlovská sedlácká klobása
- Norimberská klobása
- Papriková klobása na gril
- Uherská klobása se sýrem ferment