Krumlovská klobása z komína na gril
Při výrobě této klobásy jsme se inspirovali dílem na ostravskou klobásu. My jsme tuto klobásu povýšili použitým kořením a následným máčením v jednoduchém karamelu (kuléru) smíchaném s drceným pepřem. Tento způsob výroby dává klobáse její nezaměnitelnou chuť.
Velikost balení: OA 1,5kg
Skladovací teplota: 0 - 5°C
Trvanlivost: 21 dnů do otevření obalu
Další klobásy Antoni
- Antoniho budapešťská klobása
- Antoniho maďarská klobása na gril
- Antoniho sedlácký točený salám
- Antoniho uherská klobása s ořechy
- Bílá klobása
- Debrecínské klobásky na gril
- Dunajská klobása
- Hovězí klobása ferment - CHUTNÁ HEZKY JIHOČESKY 2016
- Koňská klobása
- Kovářský točený salám
- Krumlovská grilovací klobása
- Krumlovská klobása - Šnek
- Krumlovská klobása mini
- Krumlovská sedlácká klobása
- Norimberská klobása
- Papriková klobása na gril
- Uherská klobása se sýrem ferment