Krumlovská sedlácká klobása
Obdivuhodná receptura má původ v pošumavských statcích. Když se zabilo prace, nikdo nespěchal koupit hovězí na prát. Prostě se vystačilo s jedním druhem masa. Spojení se docilovalo naložením sekaného masa do láku, aby po naložení dobře vázalo. Směs naplněná do vepřových střev po vyuzení schla v komoře a vydržela celé týdny. My jsme ten recept starých Šumaváků přizpůsobili dnešku. Při zachování vůně i chuti po česneku, kmínu a koriandru.
Velikost balení: VB 2 kg
Skladovací teplota: 0 – 5°C
Trvanlivost: 21 dnů do otevření obalu
Další klobásy Antoni
- Antoniho budapešťská klobása
- Antoniho maďarská klobása na gril
- Antoniho sedlácký točený salám
- Antoniho uherská klobása s ořechy
- Bílá klobása
- Debrecínské klobásky na gril
- Dunajská klobása
- Hovězí klobása ferment - CHUTNÁ HEZKY JIHOČESKY 2016
- Koňská klobása
- Kovářský točený salám
- Krumlovská grilovací klobása
- Krumlovská klobása - Šnek
- Krumlovská klobása mini
- Krumlovská klobása z komína na gril
- Norimberská klobása
- Papriková klobása na gril
- Uherská klobása se sýrem ferment