Uherská klobása se sýrem ferment
Fermentovaný masný výrobek vyniká svou příjemnou aromatickou vůní a chutí po použitých surovinách. Senzorická vlastnost je podtržena přidáním sýru ementálského typu. Po sušení, zrání a zauzení studeným kouřem tak vyniknou masové tóny i aroma fermentované uzeniny s chutí sýra.
Velikost balení: VB 1,5kg
Skladovací teplota: skladujte nejlépe rozvěšené při teplotě +20°C,relativní vlhkost vzduchu 85%.
Trvanlivost: 21 dnů do otevření obalu
Další klobásy Antoni
- Antoniho budapešťská klobása
- Antoniho maďarská klobása na gril
- Antoniho sedlácký točený salám
- Antoniho uherská klobása s ořechy
- Bílá klobása
- Debrecínské klobásky na gril
- Dunajská klobása
- Hovězí klobása ferment - CHUTNÁ HEZKY JIHOČESKY 2016
- Koňská klobása
- Kovářský točený salám
- Krumlovská grilovací klobása
- Krumlovská klobása - Šnek
- Krumlovská klobása mini
- Krumlovská klobása z komína na gril
- Krumlovská sedlácká klobása
- Norimberská klobása
- Papriková klobása na gril