Krumlovské špekáčky ručně vázané
Špekáčky se stávají věcí uzenářské cti. Což jedny výrobce vyřazuje z cechu, zatímco jiní se stávají vyhledávanými. My jsme vsadili na nejtradičnější recepturu. Složením tudíž neuhýbáme od poctivého hovězího a vepřového, hřbetního sádla, směsi přírodního koření s dominancí pepře sladké papriky. Jakže se pozná, zda jsme nešvindlovali? Špekáček před opékáním nenařezávejte. Sám po opečení a získání křupavé kůrky pukne, aniž by vytekl, nebo shořel. Všechna šťáva totiž zůstane uvnitř poctivého masového díla. Ano, taková je čest krumlovského uzenářského stavu.
Velikost balení: VB 2,5 kg
Skladovací teplota: 0 – 5 °C
Trvanlivost: VB 21 dnů do otevření obalu