Speciality ANTONI
Anglická slanina
Rovněž u tohoto výrobku zůstáváme u klasického pojetí. Žádné lisování z kousků, žádné přehnané nástřiky. Pečlivě opracované díly z vepřového boku.
Antoniho duryňská specialita
Z výrobků společnosti snad nejnáročnější na přípravu. Při tvorbě její receptury vycházel majitel z dobových řemeslných tradic zámeckých dodavatelů.
Berlínský nářez
Specificky berlínskou chuť jí dávají bylinky, jako celerová a petrželová nať. Smyslové vjemy umocňuje lehké zauzení. Velice dekorativní plátky ozdobí vaši studenou mísu i docela obyčejný sendvič.
Bůčková roláda
Vybrané pláty vepřového bůčku nejprve marinujeme a masírujeme. Následně je plníme masovou spojkou lehce paprikové chuti.
Cikánská pečeně Antoni
Platí totéž, co v případě pečeně debrecínské. Samozřejmě s výjimkou barvy a chuti po použitém kuléru, činícím cikánku atraktivní již v prodejním pultě.
Debrecínská pečeně Antoni
V tomto případě nejde o žádnou vyjímečnou recepturu. Proč jsme tedy naši debrecínku zařadili mezi značkové. Právě pro důsledné dodržování receptury původní.
Klobása ŠNEK - SKVĚLÝ DÁREK!
Vracíme se ke kořenům. V této části Pošumaví se spíše, nežli na „rychlé“ uzeniny, dbalo na kvalitu a trvanlivost. Proto, když chceme poctivě použít v názvu „krumlovská“, musíme po naplnění klobás směsí vybraného vepřového masa tyto nechat patřičně odležet a vyzrát.
Krumlovský špek
Proč začínáme špekem? Protože jím začínají naši odběratelé, když objednávají speciality, obdivujíce jeho jedinečnost. Ta spočítá v dnes už v Česku nepoužívaném nakládání nasucho.