Berlínský nářez
Základní surovina pro tuto specialitu má velice blízko k té pro výrobu šunky. Také probíhá marinování, masírování, řezání. Vzniká však poněkud kompaktnější dílo, do kterého vmícháváme kostičky eidamského sýru a drobné fločky ze sušené papriky. Specificky berlínskou chuť jí dávají bylinky, jako celerová a petrželová nať. Smyslové vjemy umocňuje lehké zauzení. Velice dekorativní plátky ozdobí vaši studenou mísu i docela obyčejný sendvič. Také ohřátý vás mile osloví teplem rozvinutými tóny masa, sýra a papriky. Vlajková loď mezi našimi nářezy.
Velikost balení: 1 ks VB 1,5 kg
Skladovací teplota: 0 – 5 C
Trvanlivost: 21 dnů do nakrojení
Další speciality Antoni
- Anglická slanina
- Antoniho duryňská specialita
- Bůčková kostka s pepřem
- Bůčková roláda
- Cikánská pečeně Antoni
- Debrecínská pečeně Antoni
- Klobása ŠNEK - SKVĚLÝ DÁREK!
- Krumlovský špek
- Meránský bok sušený
- NOVINKA - Meránská krkovice sušená
- Pražská slanina
- Sedlácký špek
- Schinkenspeck
- Steak BARBECUE,PEPŘ
- STEAK ČESNEK
- Uzená slanina - Iberský špek