Bůčková roláda
Vybrané pláty vepřového bůčku nejprve marinujeme a masírujeme. Následně je plníme masovou spojkou lehce paprikové chuti, svinujeme do klasického tvaru a tepelně upravujeme. Náš po léta zavedený výrobek neztrácí na oblibě ani v bodě štíhlé linie.
Velikost balení: 1 ks VB 1,7 kg
Skladovací teplota: 0 – 5 °C
Trvanlivost: 21 dní do otevření obalu
Další speciality Antoni
- Anglická slanina
- Antoniho duryňská specialita
- Berlínský nářez
- Bůčková kostka s pepřem
- Cikánská pečeně Antoni
- Debrecínská pečeně Antoni
- Klobása ŠNEK - SKVĚLÝ DÁREK!
- Krumlovský špek
- Meránský bok sušený
- NOVINKA - Meránská krkovice sušená
- Pražská slanina
- Sedlácký špek
- Schinkenspeck
- Steak BARBECUE,PEPŘ
- STEAK ČESNEK
- Uzená slanina - Iberský špek