Krumlovský špek
Proč začínáme špekem? Protože jím začínají naši odběratelé, když objednávají speciality, obdivujíce jeho jedinečnost. Ta spočítá v dnes už v Česku nepoužívaném nakládání nasucho, jak to dělávali sudetští sedláci na Krumlovsku. Z pěkně prorostlého proužku bůčku jsou vytržena žebra, avšak zůstává fajnové libové maso. Bez jakéhokoliv marinování je nasolený a po nezbytném zrání vyuzený dozlatova. Samozřejmě s lehkým posypem drceným jalovcem, dávajícím této specialitě vůni a chuť, kterou obdivujeme na výrobcích z druhé strany Šumavy. Troufáme si jej označit za náš majstrštyk.
Velikost balení: 1 ks VB 1,3 kg
Skladovací teplota: 0 – 5 °C
Trvanlivost: 35 dní do nakrojení
Další speciality Antoni
- Anglická slanina
- Antoniho duryňská specialita
- Berlínský nářez
- Bůčková kostka s pepřem
- Bůčková roláda
- Cikánská pečeně Antoni
- Debrecínská pečeně Antoni
- Klobása ŠNEK - SKVĚLÝ DÁREK!
- Meránský bok sušený
- NOVINKA - Meránská krkovice sušená
- Pražská slanina
- Sedlácký špek
- Schinkenspeck
- Steak BARBECUE,PEPŘ
- STEAK ČESNEK
- Uzená slanina - Iberský špek